خودرو جیلی

معرفی انواع خودرو

خودرو جیلی (در زبان چینی به معنی خوش‌شانس یا خوش‌یمن)، یکی از خودروسازان پیشتاز چینی است که در سال 1986 توسط لی شوفو در هانگژو چین (Hangzhou) تاسیس شد. جالب است بدانید که خودرو جیلی نیز همانند دیگر خودروسازان مطرح جهان، در ابتدا کار خود را در حوزه‌ای دیگر آغاز، سپس به صنعت ماشین‌سازی راه پیدا کرده است. خودرو جیلی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های گروه Zhejiang Geely Holding Group، ابتدا به عنوان تولید کننده قطعات یخچال کار خود را در چین آغاز نمود. پس از آن و در پی موفقیت‌هایی که این تولیدکننده قطعات یخچال داشت، در سال 1994 با خرید یک شرکت ورشکسته، به ساخت و فروش موتورسیکلت روی آورد. در نهایت در سال 1997، با شروع تولید ون‌های کوچک، زمان مناسب برای ورود این شرکت به حوزه ساخت خودرو فرا رسید.

انواع خودرو جیلی

تاریخچه خودرو جیلی

خودروسازی Geely با هدف تولید اتومبیل‌هایی که مردم عادی بتوانند از عهده خرید آن برآیند، وارد صنعت ماشین‌سازی شد. این هدف بسیار شبیه هدف هنری فورد بود که اولین بار با هدف تولید خودروی ارزان قیمت، خط تولید اتومبیل را راه‌اندازی کرد. جیلی اولین تولید کننده خصوصی خودرو در چین به شمار می‌رود و محصولات تولید شده در این دوره کاری به عنوان محصولات نسل اول شناخته می‌شوند. اولین محصول Geely یک خودروی هاچبک X9 SUV بود که در سال 1998 عرضه شد.

در سال 2002 جیلی به عنوان 10 خودروساز برتر چینی، شناخته شد و هم اکنون هولدینگ Geely رتبه نهم را در میان برندهای ماشین‌سازی جهان دارد.

خودرو جیلی GC6 اکسلنت

با توقف واردات مدل‌های مختلف امگرند به کشور، به نظر میرسید که دیگر نامی از جیلی در ایران شنیده نشود اما خبر مونتاژ یک محصول دیگر بنام GC6 مجدداً امیدهای طرفداران این برند را زنده نمود؛ البته محصول جدید این بار بجای “جيلیران موتور” توسط “خودروسازان بم” به بازار معرفی شد و انتظار میرفت که شاهد حضور طولانی‌تر و شرایط خدماتی بهتری باشیم اما متاسفانه اینطور نشد و بعد از مدت کوتاهی روند عرضه این نماینده جیلی نیز متوقف گردید. نسخه‌ اولیه GC6 که با نام الیت در بازار شناخته میشد از ظاهر کاملاً معمولی و حتی در برخی زوایا نازیبا رنج می‌برد و به همین دلیل نتوانست توجهات چندانی را به خود جلب نماید، اما پس از فیس‌لیفت ظاهری شرایط تغییر کرد و بازار به رنگ و لعاب فرزند جدید جیلی روی خوش نشان داد. بخصوص که در تیپ اکسلنت، امکاناتی نظیر سانروف و نمایشگر مرکزی نیز به ماشین اضافه شده بودند و حالا دیگر حال و هوای خودرو از آن شرایط تمام اقتصادی اندکی فاصله گرفته بود.

خودرو جیلی X7 اتوماتیک

جیلی X7 اتوماتیک در کلاس شاسی بلندهای کوچک قرار می‌گیرد و از نظر طراحی نیز الهام گرفته از نسل سوم تویوتا راو 4 است. در نمای جلوی این خودرو چراغ‌ها ظاهر ساده‌ای دارند و به صورت چند وجهی و عمیق طراحی شده‌اند. جلو پنجره خودرو به صورت دو تکه طراحی شده و جزئی از سپر خودرو به حساب می‌آید که با خطوط افقی تزئین شده و در بالاترین قسمت آن نیز لوگوی جیلی قرار گرفته است. سپر جیلی X7 اتوماتیک به صورت بزرگ و یک تکه با خطوط طراحی حجیم است که به غیر از جلو پنجره خودرو میزبان یک قاب مشکی رنگ به همراه چراغ‌های مه‌شکن است. کاپوت این خودرو نیز با خطوط کم عمقی طراحی شده اما از دو طرف نسبت به شانه خودرو با عمق نسبتا زیادی طراحی شده که نمای جلوی جیلی X7 را عضلانی‌تر کند.

خودرو جیلی امگرند اتوماتیک

این خودرو بر روی پلت فرم تویوتا کرولا ساخته شده و از نظر ظاهری نیز ساده و بدون هیچ زرق و برقی است. در نمای جلوی آن چراغ ها طراحی کشیده، خشن و بدون زوایای تند و تیز دارند. جلو پنجره این خودروی چینی به صورت چسبیده به چراغ های جلو است که با خطوط افقی طراحی شده و وسط آن نیز لوگوی سابق جیلی قرار گرفته است. سپر جلو بدون هیچ حجم دهی خاصی طراحی شده و تنها یک خط روی آن انتهای هر دو چراغ را بهم وصل کرده است. قسمت پایین سپر آن نیز میزبان یک ورودی هوای دیگر و چراغ های مه‌شکن خودرو است. روی کاپوت این خودرو نیز تنها دو خط مایل نسبتا عمیق طراحی شده که باعث شده‌اند این خودرو عضلانی‌تر به نظر برسد.

خودرو جیلی X3 Pro

جیلی X3 پرو از یک موتور 4 سیلندر تنفس طبیعی 1.5 لیتری با سوخت رسانی MPi استفاده می کند که در اصل متعلق به میتسوبیشی است. این موتور که با کد 4G15 شناخته می شود توانایی تولید حداکثر 102 اسب بخار قدرت در 6000 دور در دقیقه و 141 نیوتن متر گشتاور از 3800 تا 4200 دور در دقیقه را دارد و این توان تولیدی را از طریق یک گیربکس CVT به چرخ های جلو منتقل می کند. ماشین BAC X3 در محور جلو از سیستم تعلیق مک فرسون و ترمز های دیسکی خنک شونده و در محور عقب از سیستم تعلیق نیمه مستقل تورشن بیم و ترمز های دیسکی بهره می برد. همچنین ترمز های این خودرو به امکاناتی نظر ترمز ضد قفل ABS و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD نیز مجهزند. خودروی BAC X3 با وزن 1180 کیلوگرم، میانگین مصرف سوختی برابر با 5.6 لیتر در هر 100 کیلومتر پیمایش سیکل ترکیبی دارد که عددی اقتصادی به نظر می رسد.

محصول خود را پیدا نکردید؟

ثبت درخواست قطعه