خودرو برلیانس

معرفی انواع خودرو

خودرو برلیانس در سال ۱۹۹۲ میلادی در شنیانگ چین تاسیس شد، اما تا سال ۲۰۰۰ فقط مینی بوس تولید می‌کرد. اولین محصول خودروساز چینی، برلیانس BS6 بود که در سال ۲۰۰۰ تولید و به بازار آمد. خودروساز چینی در سال ۲۰۰۳ قراردادی با بی ام و امضا کرد تا به عنوان نمایندگی رسمی، محصولات آلمانی را در چین مونتاژ و بفروشد.تشکیل شرکت مشترک بی ام و برلیانس، این امکان را برای چینی‌ها فراهم کرد تا بتوانند از تجربیات خودروساز آلمانی برای تولید اتومبیل استفاده کنند. به همین خاطر، طراحی ظاهری محصولات برلیانس شباهت زیادی به ماشین‌های بی ام و دارد.

انواع خودرو برلیانس

تاریخچه خودرو برلیانس

در ابتدای دهه ۹۰، گروه خودروسازی سایپا مذاکراتی را با برلیانس برای تولید کراس‌اوور V5 شروع کرد و در نهایت تولید این خودرو در سال ۹۳ آغاز شد. در ادامه ۵ خودرو دیگر برلیانس توسط زیرمجموعه سایپا، یعنی پارس خودرو در ایران تولید و به دست مشتریان داخلی رسید. از بین این خودروها در حال حاضر فقط مدل‌های H320 و H330 روی خط تولید قرار دارند.  تنوع محصولات، کیفیت بالا، طراحی جذاب و امکانات گسترده انواع برلیانس از یک طرف و از طرف دیگر ضعف شدید خودروهای تولید داخل چه به لحاظ طراحی و چه ایمنی موجب شد تا انواع خودروهای برلیانس سهم قابل‌توجهی از بازار خرید و فروش خودرو کشور را به خود اختصاص دهند.

خودرو برلیانس H230

در این خودرو مه‌شکن‌های جلو حالتی دایره‌ای و ساده دارند. شباهت شکل چراغ‌های جلو و قاب دور این مه‌شکن‌ها موجب حفظ هماهنگی عناصر نمای روبرو شده‌است. در نمای جانبی نیز دو خط حجم‌دهنده یکی در قسمت بالا و دیگری در نزدیکی رکاب، چهره‌ای غیریکنواخت و دوست داشتنی به برلیانس H230 بخشیده است. طراحی بدنه این خودرو به نسبت قیمت آن مناسب ارزیابی می شود.برلیانس H230 به پیشرانه‌ای 1.5 لیتری با 102 اسب بخار قدرت و 138 نیوتن متر گشتاور مجهز شده‌است. بیشینه سرعت این خودرو 180 کیلومتر بر ساعت عنوان شده و مصرف سوخت ترکیبی آن نیز 6.4 لیتر در هر 100 کیلومتر است. یک گیربکس 5 سرعته دستی یا 6 سرعته نیمه اتوماتیک مسئولیت انتقال نیروی موتور این خودرو به چرخ‌های جلو را بر عهده دارد.

خودرو برلیانس H220

ااز دیگر انواع برلیانس موجود در بازار کشور می‌توان به برلیانس H220 که یک هاچبک شهری جمع و جور است و درواقع نمونه هاچبک خودروی H230 محسوب می‌شود اشاره کرد. اگر سپرها و نمای پشتی برلیانس H220 را نادیده بگیریم، می‌توان گفت که این خودرو از لحاظ طراحی هیچ تفاوتی با نمونه سدان خود ندارد. برلیانس H220 همچون انواع برلیانس موجود در بازار کشور، از یک موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر 16 سوپاپ با قدرت 102 اسب بخار و گشتاور 138 نیوتن‌متر برخوردار است که با کد BM15L شناخته می‌شوند. نسخه‌های دستی برلیانس H230 با یک گیربکس 5 سرعته و نمونه‌های اتوماتیک آن با گیربکس 6 سرعته عرضه می‌شود. این خودرو از فرمان الکترونیکی برخوردار است که برای خودرویی در این رنج قیمتی امتیاز بزرگی محسوب می‌شود.

خودرو برلیانس H330

برلیانس H330 سدانی دیگر از کشور چین و یکی از انواع برلیانس حاضر در بازار کشور است که به لحاظ ظاهری از چهره جذاب‌تر و مدرن‌تری نسبت به برلیانس H230 برخوردار است. اگرچه در برخی مشخصات ظاهری نظیر خطوط حجم‌دهنده شباهت‌هایی میان این دو خودرو مشاهده می‌شود، اما فرم جذاب چراغ‌های جلو و جلوپنجره، گلگیرهای برآمده و خطوط برجسته روی بدنه، موجب ایجاد جلوه‌ای زیباتر در این خودرو شده‌است.

خودرو برلیانس H320

همانند برلیانس H230 که از نسخه‌ای هاچبک برخوردار است، مدل هاچبک H330 نیز با نام برلیانس H320 به بازار عرضه می‌شود. این دو خودرو به لحاظ مشخصات فنی و امکانات رفاهی با یکدیگر تفاوتی ندارند. از جمله امکانات رفاهی موجود در برلیانس H320 می‌توان به سانروف برقی، سنسور دنده عقب و قابليت تنظيم صندلی راننده در 8 جهت به همراه تنظيم گودی كمر اشاره کرد. طراحی جوان‌پسند، برخورداری از امکانات و ایمنی مناسب و استاندارد آلایندگی یورو 5 از نکات قابل اهمیت برلیانس H320 است که موجب جذب خریداران می‌شود.

خودرو برلیانس C3 CROSS

یکی از جدیدترین انواع برلیانس، BRILLIANCE C3 CROSS نام دارد که درواقع نمونه فیس لیفت برلیانس H320 محسوب می‌شود. شرکت برلیانس تغییرات متعددی را در نمای ظاهری H320 به وجود آورده است، اما برلیانس C3 کراس به لحاظ فنی و نمای داخلی تفاوتی با نمونه‌های H320 ندارد. برلیانس C3 Cross با موتور 1650 سی‌سی به بازار عرضه می‌شود که قادر به تولید 114 اسب بخار در 6000 دور بر دقيقه و 154 نيوتن‌متر در 4000 دور بر دقيقه است. انتقال توان به چرخ‌های جلو از طریق گیربکس 4 سرعته اتومات بهبودیافته انجام می‌پذیرد. مصرف سوخت برلیانس کراس در حالت ترکیبی 6.5 لیتر در هر 100 کیلومتر است و استاندارد آلایندگی یورو 5 را دارا است.

خودرو برلیانس V5

برلیانس V5 تنها نسخه وارداتی خودروهای برلیانس از میان انواع برلیانس در ایران است که به دلیل عدم استقبال تنها در سال‌های 93 و 94 وارد ایران شد. این مسئله باعث شد برلیانس V5 لقب بدشانس‌ترین خودروی چینی را از آن خود کند.

برلیانس V5 از جمله خودروهای 4 سیلندر 16 سوپاپه است که موتور آن 1600 سی‌سی حجم دارد. همین حجم موتور در تقابل با بدنه سنگین V5 یکی از دلایل عدم استقبال خریداران خودرو در ایران محسوب می‌شود. حداکثر قدرت موتور برلیانس V5 به 109 اسب بخار در 5800 دور در دقیقه می‌رسد و حداکثر گشتاور آن 151 نیوتن متر در 4000 دور در دقیقه است. این خودرو از جعبه دنده 5 سرعته اتوماتیک بهره برده است و شتاب صفر تا 100 آن 12.9 ثانیه اعلام شده‌است.

محصول خود را پیدا نکردید؟

ثبت درخواست قطعه